STUDIO

Frank van Etten Studio 

Download hier mijn Singels en Albums

Frank van Etten Studio en Records is toonaangevend op het gebied van promotie en begeleiding van artiesten. Wij ondersteunen muzikale acts om meer bereik te hebben. Op basis van een uitgebreid netwerk van contacten bij radio, internet, televisie en evenementenbureau’s wat wij kunnen betekenen.

Een splinternieuwe studio met de beste apparatuur die er momenteel leverbaar is in de markt om een perfect eindproduct te kunnen produceren waarin de artiest zich kan herkennen. Kom gerust eens langs en overtuig U van onze kwaliteit.

Wij kunnen Uw liedje schrijven en produceren.Zowel zangers, zangeressen of groepen, Iedereen kan bij ons terecht voor opnames. producties, of eigen nummers die op maat geproduceerd worden.Of u nu een smartlap, Nederlandstalige nummer wilt, of een vlot zomers nummer in de pop sfeer, wij zijn van alle markten thuis.

De muziek wordt eerst voor je gemaakt als “Demo” zodat je het betreffende nummer van jouw keuze kunt oefenen, Daarna kom je het inzingen en worden de instrumenten voor je ingespeeld en als laatste het koorwerk indien gewenst. Ook voor de persing en plugging van Uw product kunt U bij ons terecht. Tevens kunnen wij ook Uw videoclip verzorgen.

Op maat soundproductie, iets voor uw bedrijf?

Frank van Etten Studio produceert hoogwaardige soundproducties, waarbij sfeer en uitstraling belangrijke onderscheidende elementen zijn. We maken verschillende soorten geluid producties, voor commercials, promotiefilms, videoclips en bedrijfsfilms, allemaal vanuit de kernwaarden kwaliteit, creativiteit en flexibiliteit. Zo spreken we de doelgroep aan en wordt de kern van de boodschap met kracht en gevoel gecommuniceerd door zijn kenmerkende sound.

Uw bedrijf, product of dienst omlijnd in een stijlvolle sound productie waardoor uw doel Frank van Etten Toer Agenda Optredeneffectief gecommuniceerd wordt. Frank van Etten Studio

realiseert sound commercials voor TV en internet, van kleinschalige tot grootschalige projecten.Een sound commercial is een sterk middel om uw bedrijf, product of dienst scherper en met meer intentie in beeld te brengen.

Wij denken graag met U mee en heeft U interesse?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Businesses Centrum Apeldoorn
Frank van Etten® Studio / Records Tweelingenlaan 4
7324 AM Apeldoorn
The Netherlands