Frank van Etten zet AFAS Live in vuur en vlam!

De Nederlandse zanger Frank van Etten bracht een onvergetelijke avond vol muziek en feestvreugde naar AFAS Live Amsterdam met zijn sensationele evenement “Feestje Op Wielen”. Het concert, dat plaatsvond op 15 maart, was een doorslaand succes, met een uitverkochte zaal en een publiek dat van begin tot eind alles uit volle borst meezong.

Van Etten, bekend om zijn meeslepende muziek en energieke optredens, overtrof alle verwachtingen met deze show. De avond begon met een speciale ouverture en vanaf het eerste nummer wist hij het publiek te betoveren met zijn krachtige stem en charisma. Hits zoals Huisje Op Wielen, Leef Als Een Zigeuner en Je Wilde Alleen Maar Prada werden luidkeels meegezongen door de enthousiaste menigte.

Het evenement Feestje Op Wielen was meer dan alleen een concert; het was een complete ervaring. Met spectaculaire led- en lichteffecten, een geweldige live band en bijzondere gasten zoals The Gipsy Kings, Django Wagner en zijn zoon Dustin van Etten, creëerde Frank van Etten een ambiance die onvergetelijk zal blijven voor alle aanwezigen.

“Ik kan niet genoeg benadrukken hoe dankbaar ik ben voor de ongelooflijke steun van mijn fans,” zei Frank van Etten na afloop van het concert. “Het was geweldig om te zien hoe iedereen meedeed en genoot van de muziek. Dit was echt een feestje op wielen zoals nooit tevoren!”

Frank van Etten AFAS Live

© 2024 FRANKVANETTEN

This page is restricted. Please Login / Register to view this page.