Ontroerende video ter ere van moederdag

In de clip, genaamd "Speciaal Voor Mijn Moeder", is Frank samen met zijn eigen moeder te zien, maar ook worden talloze foto's van fans met hun moeders getoond.

De actie waarbij fans hun foto’s konden insturen voor de videoclip was een groot succes. Meer dan 500 foto’s werden ingezonden, waardoor de clip een ware ode aan moeders werd. Bekijk de video hier.

Frank van Etten staat bekend om zijn oprechte emotie en betrokkenheid bij zijn publiek, en dit komt duidelijk naar voren in de video. Met zijn kenmerkende stem brengt hij een ontroerend nummer ten gehore dat recht uit het hart komt.

De videoclip is een prachtige samenstelling van beelden waarin moederliefde centraal staat. De beelden van Frank en zijn eigen moeder worden afgewisseld met foto’s van fans die vol trots hun moeders laten zien. Het resultaat is een ontroerende en herkenbare ode aan alle moeders.

Frank van Etten is een volkszanger in hart en nieren en weet met zijn muziek keer op keer een gevoelige snaar te raken bij zijn publiek. Met deze speciale videoclip heeft hij opnieuw bewezen dat hij niet alleen een getalenteerde artiest is, maar ook een bijzonder mens met een groot hart voor zijn fans.

“Speciaal Voor Mijn Moeder” is een nummer dat zowel moeders als hun kinderen zal ontroeren en verbinden. Het is een eerbetoon aan alle moeders en een bewijs van de onvoorwaardelijke liefde die zij geven.

© 2024 FRANKVANETTEN

This page is restricted. Please Login / Register to view this page.