Frank van Etten brengt “Feestje op Wielen” naar AFAS Live

Op 15 maart 2024 tovert de populaire volkszanger Frank van Etten de AFAS Live om tot de grootste en gezelligste woonwagen van Nederland. Feestje op Wielen is hét evenement waar Nederland al even naar snakt.

Frank van Etten is extreem geliefd onder de liefhebbers van Nederlandstalige volksmuziek en zijn hits spreken boekdelen. “Leef Als Een Zigeuner” was zijn eerste grote wapenfeit in 2002 en woonwagen minnend Nederland bombardeerde “Huisje Op Wielen” zelfs tot hun onofficiële volkslied!

Feestje op wielen nodigt uit voor een avond mét en dóór Frank van Etten. Zijn muziek, zijn verhaal en zijn mensen, al die dingen waar Frank voor staat. De kaartverkoop voor dit eerste grote soloconcert van Frank van Etten is inmiddels gestart.

Over Feestje Op Wielen:

Tijdens Feestje op Wielen zal Frank van Etten natuurlijk al zijn grote hits ten gehore brengen, begeleid door een grote live-band met blazers. Daarnaast trakteert Frank het publiek op bijzondere duetten en verrassingen, special effects, sfeer & ambiance en internationale gastartiesten. De avond staat volledig in de sfeer van de reizigers, zigeuners en volksmuziek. Je schoenen mag je voor deze keer aanhouden.

Over Frank van Etten:

Frank van Etten (1982) groeide op in Lelystad en Amsterdam. Daar deed hij ook mee aan de eerste talentenjachten, het begin voor menig artiest. Wat volgde waren optredens op evenementen en markten. Na jarenlang knokken en muziek blijven maken, brengt Frank in 2009 het nummer “Leef Als Een Zigeuner” uit. Frank scoort zijn eerste hit en hij wordt landelijk bekend. Vier jaar later doet Frank mee aan het SBS-programma “Bloed, Zweet & Tranen” en maakt grote indruk op de jury. Kort daarna heeft hij opnieuw in hit te pakken met het nummer “Huisje Op Wielen“, waarmee hij genomineerd werd voor een Edison. Het nummer wordt een klassieker en behaalde inmiddels bijna 30 miljoen streams.

© 2024 FRANKVANETTEN

This page is restricted. Please Login / Register to view this page.