Frank van Etten sluit exclusief boekingscontract met Lukassen

Frank van Etten heeft vandaag een boekingscontract getekend met Lukassen, een vooraanstaand en gerenommeerd artiestenmanagement- en boekingsbureau.

Frank van Etten, die bekend staat om zijn oprechte en diepgaande nummers, heeft een sterke en toegewijde fanbase opgebouwd in Nederland. Zijn muzikale reis is gekenmerkt door het raken van de harten van luisteraars met nummers als “Huisje op Wielen”, “Leef als een Zigeuner”, en “Je Wilde Alleen Maar Prada”. Frank van Etten heeft talloze prijzen gewonnen en staat bekend om zijn oprechte en emotionele vertolkingen.

Lukassen is verheugd om Frank van Etten te verwelkomen in hun indrukwekkende stal van artiesten. Het boekingsbureau, met een rijke geschiedenis van het managen en boeken van topartiesten, zal Frank ondersteunen bij het plannen van zijn optredens en tournees.

Frank van Etten sprak zijn enthousiasme uit over de samenwerking en zei: “Ik ben ontzettend blij dat ik de kans krijg om samen te werken met Lukassen. Ze hebben een geweldige reputatie in de industrie en ik kan niet wachten om mijn muziek aan een nóg breder publiek te brengen.”

“Frank van Etten is een uitzonderlijk talent, en we zijn vereerd om hem te verwelkomen bij Lukassen. Zijn muzikaliteit en oprechtheid hebben al vele harten veroverd, en we zijn vastbesloten om hem te ondersteunen bij het bereiken van nog grotere hoogten in zijn carrière.”, aldus het kantoor.

© 2024 FRANKVANETTEN

This page is restricted. Please Login / Register to view this page.