“Het gaat er niet om hoe groot je huis is”

Volkszanger Frank van Etten (40) woont met verloofde Mèlanie Weber (31) en hun kinderen Jamy (19), Mike (15), Dustin (7), Lindsey (12), Bradley (10) en baby Melody (7 maanden) in een vrijstaand huis in Apeldoorn.

Volkszanger Frank van Etten (40) woont met verloofde Mèlanie Weber (31) en hun kinderen Jamy (19), Mike (15), Dustin (7), Lindsey (12), Bradley (10) en baby Melody (7 maanden) in een vrijstaand huis in Apeldoorn. “Het gaat er niet om hoe groot je huis is, maar hoe warm”, aldus Frank.

Frank van Etten (veertig jaar geleden geboren in Stadskanaal) woont al jaren in Apeldoorn. In 2018 betrok hij met zijn vriendin Mèlanie Weber en hun in totaal vijf kinderen (drie van Frank, twee van Mèlanie) een vrijstaand huis aan de Arnhemseweg. Daar kwam in september hun dochter Melody bij. Ze was de helft van een tweeling. Het andere kindje verloor het stel tijdens de zwangerschap. “Een zwarte dag”, aldus Frank destijds op Instagram.

Het waren sowieso tumultueuze tijden. “De coronaperiode duurde maar en duurde maar. En er moet toch brood op de plank komen. Dus dan gaat de ondernemer in mij op zoek naar avontuur.” Hij doelt onder meer op Frietje van Etten, een cafetaria met een vestiging in Harderwijk en later nog één in hun eigen straat. In januari kondigde hij aan te stoppen met de zaak en zich weer te focussen op de muziek. Ook een aangekondigde horecazaak aan het Marktplein komt er niet. “Het is mij niet gelukt, maar we hebben het wel geprobeerd. We doen altijd ons best”, zegt Frank.

© 2024 FRANKVANETTEN

This page is restricted. Please Login / Register to view this page.