Frank Van Etten – Feestje Op Wielen (In de AFAS Live)

Goed nieuws voor wie ook wil na-of meegenieten van het fantastische optreden van Frank van Etten tijdens zijn uitverkochte AFAS Live Show ‘Feestje Op Wielen’. Vanaf 3 Mei is er beschikbaar op CD een live registratie van het concert, dat ‘In de AFAS Live’ heet. Uiteraard konden tijdens ‘Feestje Op Wielen’ Franks miljoenen hits ‘Huisje Op Wielen’ en ‘Leef Als Een Zigeuner’ niet ontbreken. Een ontroerend hoogtepunt was met Franks negenjarige zoontje Dustin, met wie hij het nummer ‘Zingen Als Mijn Vader’ zong. Kortom, met ‘In de AFAS Live’ haal je een feestje voor jong en oud in huis! ‘Frank Van Etten -Feestje Op Wielen (In de AFAS Live) komt uit via Wolk 9 en mag je niet missen!

Tracklist:

01. Frank Van Etten -Ouverture 

02. Frank Van Etten -Leef Als Een Zigeuner 

03. Frank Van Etten -Je Wilde Alleen Maar Prada 

04. Frank Van Etten -Leef Vandaag 

05. Frank Van Etten -Jij Bent Mijn Zoon 

06. Frank Van Etten, Dustin Van Etten -Zingen Als Mijn Vader 

07. Frank Van Etten -Ik Wil Met Je Dansen 

08. Frank Van Etten -Ik Mis Je 

09. Frank Van Etten -Ik Sta In Lichterlaaie 

10. Frank Van Etten -Geen Mooiere Vrouw 

11. Frank Van Etten, Wendy Rivers -Islands In The Stream 

12. Frank Van Etten -Ik Huil (Blijf Je Dan Bij Mij) 

13. Frank Van Etten -Op Het Kamp 

14. Frank Van Etten -Oh Ja Ja Ja (Zon In Mijn Hart) 

15. Frank Van Etten -In Het Café 

16. Frank Van Etten -Lach, Leef, Huil & Bid 

17. Frank Van Etten -Jij Bent Niet Meer Die Man Van Toen 

18. Frank Van Etten -Huisje Op Wielen 

19. Frank Van Etten -My Way

© 2024 FRANKVANETTEN

This page is restricted. Please Login / Register to view this page.