Nieuwe single “Doe Met Wat Is” uit op 20 april

Dit zomerse nummer gaat over het omarmen van de uitdagingen en obstakels in het leven en er het beste van maken. Een positieve boodschap waar we allemaal wat aan hebben!

Frank van Etten, volkszanger in hart en nieren, heeft met dit nummer een vrolijke single geproduceerd die je onmiddellijk in de zomerstemming brengt. De tekst, melodie en het ritme nodigen je uit om te dansen en te genieten van het moment. Het nummer herinnert je eraan dat je moet roeien met de riemen die je hebt en dat het leven te kort is om te klagen.

Frank van Etten heeft met zijn passie voor muziek en zijn talent voor het schrijven van pakkende teksten met deze single weer eens bewezen dat hij behoort tot de beste schrijvers en volkszangers van Nederland. Tel daarbij de bijdrage van award-producer Edwin van Hoevelaak op en je begrijpt dat deze single kans heeft om de zomerhit van 2023 te gaan worden. 

We hopen dat jullie net zo enthousiast over deze single gaan zijn als wij. Zet 20 april vast in je agenda. Bereid je voor voor de klapper van deze zomer!

© 2024 FRANKVANETTEN

This page is restricted. Please Login / Register to view this page.