Frank van Etten brengt met ‘Oh Ja Ja Ja (Zon In Mijn Hart)’ een nieuwe zomerhit uit

Op 23 februari brengt volkszanger Frank van Etten een single uit waarmee je gelijk hoopt dat de zomer snel voor de deur staat! ‘Oh Ja Ja Ja (Zin In Mijn Hart)’ staat symbool voor spontane vreugde en onbezorgdheid. Het is een lied dat zelfs in de koude wintermaanden ervoor zorgt dat mensen zullen lachen en dansen.

De single volgt op Frank zijn eerste release bij Wolk 9, genaamd ‘Ik Huil (Blijf Je Dan Bij Mij)’. Dit was een gevoelig nummer over de liefde, maar met ‘Oh Ja Ja Ja (Zon In Mijn Hart)’ brengt de zanger een uptempo vervolg uit. Luister de single hier.

Frank van Etten schreef ‘Oh Ja Ja Ja (Zon In Mijn Hart)’ binnen een uur in zijn eigen studio en liet het nummer vervolgens snel aan zijn producer Edwin van Hoevelaak horen. Edwin werkte eerder mee aan successen van onder andere Nick & Simon, Jeroen van der Boom, Gerard Joling en Grad Damen. Hij was zo enthousiast, dat de song nog diezelfde week werd afgemaakt. En dat allemaal dankzij Franks’ ontembare verlangen naar de zomer.

Op 15 maart 2024 geeft Frank van Etten het grootste concert van zijn leven in AFAS Live Amsterdam. Tijdens ‘Feestje op Wielen’ zal Frank al zijn grote hits zingen, zoals ‘Huisje Op Wielen’ en ‘Leef Als Een Zigeuner’. Uiteraard komt ook het nieuwe repertoire aan bod, met natuurlijk ‘Oh Ja Ja Ja (Zon In Mijn Hart)’. Verder zullen gastartiesten als The Gipsy Kings en Django Wagner een spetterend optreden verzorgen. ‘Feestje op Wielen’ is bijna uitverkocht, er zijn nog enkele kaarten beschikbaar via www.feestjeopwielen.nl

© 2024 FRANKVANETTEN

This page is restricted. Please Login / Register to view this page.