Zo zag de bruiloft van Frank en Mèlanie eruit

Volkszanger Frank van Etten en Mèlanie Weber trouwden vandaag op het prachtige Kasteel Ter Horst in Loenen, bij Apeldoorn. Vrijdag 13 mei 2022 was het zover: De Grote Dag van Frank van Etten en zijn Mèlanie Weber.

Volkszanger Frank van Etten en Mèlanie Weber trouwden vandaag op het prachtige Kasteel Ter Horst in Loenen, bij Apeldoorn. Vrijdag 13 mei 2022 was het zover: De Grote Dag van Frank van Etten en zijn Mèlanie Weber. Het bruidspaar koos het romantische Kasteel Ter Horst als trouwlocatie. Het tafereel was prachtig aangekleed met witte rozen en dito kaarsen.

Het thema voor de bruiloft was pastel. Het intieme gezelschap aan genodigden (zo’n veertig vrienden en familieleden) was dan ook in zachte lentetinten gehuld. Zij en enkele genodigden van de pers (waaronder Story-fotograaf Edwin Smulders) wachtten rond kwart voor twee in spanning de komst van de bruid en bruidegom af.

Tegen tweeën was het zover: Frank van Etten kwam aanrijden in een witte Bentley met een grote bos witte rozen op de motorkap. Zijn drie zoons Jamy (19), Mike (15) en Dustin (7) achterin en vriend Tayfur achter het stuur. Op de kentekenplaat prijken de voornamen van Frank en zijn toekomstige vrouw Mèlanie. De zanger loopt met zijn zoons naar het kasteel. De Eindhovense zangeres Jill Helena zet A Moment Like This van Kelly Clarkson in. En daar komt zijn aanstaande al snel tevoorschijn, nadat hij eerst de bruidsmeisjes en hun dochter Melody heeft begroet.

Speciaal voor de pers hield het bruidspaar een korte fotosessie bij hun chique bruidsauto.De uiteindelijke huwelijksvoltrekking vond in intieme kring – dus zonder aanwezigheid van pers – plaats.

© 2024 FRANKVANETTEN

This page is restricted. Please Login / Register to view this page.