Laatste kaarten

bestel hier jouw tickets voor frank van etten's feestje op wielen voor €39,95 ex. servicekosten

vrij 15 mrt 2024
20.30 uur
afas live

Frank van Etten’s Feestje op Wielen is een staand concert. AFAS Live beschikt wel over een tribune met zitplaatsen. Hiervoor worden geen aparte kaarten verkocht. Om tijdens het concert te kunnen zitten, is het advies om tijdig aanwezig te zijn zodat je op de tribune plaats kunt nemen. Er zijn een beperkt aantal zitplaatsen voor minder validen en hun begeleid(st)er beschikbaar. Geef bij jouw bestelling aan dat je hier gebruik van wilt maken. Er zijn geen VIP-arrangementen beschikbaar voor dit evenement. Iedereen is voor Frank gelijk deze avond. Het concert is bijna uitverkocht. Zorg dat je dit geweldige evenement niet mist!

Nieuws

Lees de laatste berichten

19 februari 2024

Frank van Etten brengt met ‘Oh Ja Ja Ja (Zon In Mijn Hart)’ een nieuwe zomerhit uit

8 januari 2024

Caramba! Gipsy Kings bij Feestje op Wielen

29 november 2023

Unieke samenwerking tijdens Feestje Op Wielen: Grad Damen, Sander Kwarten en Lenie Gerrits

Muziek

Meest recente releases

Biografie

Frank van Etten (1982) groeide op in Lelystad en Amsterdam. Daar deed hij ook mee aan de eerste talentenjachten, het begin voor menig artiest. Wat volgde waren optredens op evenementen en markten. Met als drijvende kracht zijn vader Ton, werd Frank een ster die al snel zou rijzen.

Na jarenlang knokken en muziek blijven maken, brengt Frank in 2009 het nummer “Leef Als Een Zigeuner” uit. Frank scoort zijn eerste hit en hij wordt landelijk bekend. Vier jaar later doet Frank mee aan het SBS-programma “Bloed, Zweet & Tranen” en maakt grote indruk op de jury.

Kort daarna heeft hij opnieuw een hit te pakken met het nummer “Huisje Op Wielen“, waarmee hij genomineerd werd voor een Edison. Het nummer wordt een klassieker en heeft inmiddels meer dan 30 miljoen streams.

In de zomer van 2022 stapte Frank van Etten in het huwelijksbootje. Dat gaf Frank de rust om nog harder aan zijn zangcarrière te gaan werken, met al eerste resultaat de grote hit “Je Wilde Alleen Maar Prada” die inmiddels de gouden status heeft bereikt.

Video

Meest recente videos

© 2024 FRANKVANETTEN

This page is restricted. Please Login / Register to view this page.